torsdag 15 december 2011

Tittering Thursday - Musikhjälpen

Man kan välja att göra på lite olika sätt så här i jultid. Man kan t.e.x välja att fokusera på sin familj eller andra i ens omgivning som man känner att man vill vara extra snäll mot, ge julklappar och annat. Man kan också välja att göra en extra insats för de man kanske inte känner men som behöver hjälp och stöd från samhället - från oss.

Musikhjälpen är en sådan insats. Har du hört talas om det? För dig som inte vet kan jag berätta att det är ett slags projekt som pågår 12-18 december. Under denna tid stängs tre programledare in i en glasbur på ett torg i en stad, de får inte äta fast föda men däremot spela en himla massa musik på radio som lyssnarna kan önska mot att de skänker pengar till Radiohjälpen. Detta är fjärde året Sverige är med och tredje året som Timbuktu är programledare. Pengarna som samlas in går i år till ett projekt för världens flickors rätt att gå i skolan. Klicka in på Musikhjälpens sida och lyssna!



Oavsett vilka val man gör (och oavsett om det är jul eller inte!)tycker jag i alla fall att huvudsaken är att man mår bra av sitt val.

/Camilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar