måndag 14 december 2009

Miscellaneous Monday – julkul med renar och IKEA

Imorgon kväll är det dags för årets sista Slöjdcafé på Barbacka. Passa på att göra egenhändigt tillverkade julklappar (ni har väl sett IKEAs julreklam, den med smörknivarna?), eller få idéer till kommande jullovsprojekt. Ta med det du håller på med hemma eller använd det material som finns på plats till självkostnadspris. Från 14 år. Fri entré.
Tisdag 15 december klockan 17.00 -20.00

Annat som är på gång:
Julen – passa på att gå runt i stan och njut av att du sedan länge är klar med alla julklappsinköp. Slå dig ner med en fika och studera de stressade stackare som rusar förbi utanför fönstret. (Eller rusa förbi caféet och titta in på dom som var ute i god tid ;-)
Skolavslutning – i kyrkan, i aulan, eller kanske i klassrummet? Oavsett var, en medhavd ren piggar alltid upp och sprider den rätta julkänslan.
Släkten – you can’t live with them, you can’t live without them. Den där härliga känslan av kärlek, irritation och illamående är ju också en tradition…

Nästa måndag, den 21:e, börjar blogbabes:en sin julledighet vilket innebär att CHRIB inte kommer att vara sig lik under ett par veckor. (Både ni och vi har väl bättre saker att göra än att sitta vid datorn hela julen?) Hav tröst, vardagen är tillbaka fortare än ni anar!

/Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar