måndag 7 december 2009

Miscellaneous Monday - lussevak och julbak

En snabb genomgång av mina nyhetskällor avslöjar att det just nu inte pågår alltför mycket som inte har tema jul eller lucia. För er som inte riktigt har koll kan jag meddela att lucia i år infaller på en söndag och att den som vill vaka in natten för en gångs skull inte behöver gå medvetslös till skolan dagen efter. Härligt! (Själv hade jag inte samma tur i helgen när jag efter en hel natts dansande måste upp och jobba på söndagen…)

För er som missade julkalendern på TV i morse kan jag tipsa om kvällens repris: Idag är det skurken Ann Alfabet som med sin omskakare lyckas bringa kaos bland bokstäverna på jorden. Inget är sig likt på stadens bibliotek dit Supersnälla Silver Zara och Stål-Henrik begett sig för att fånga den grymma bokstavsmarodören.

Ett tips för er som gärna vill njuta av den goda doften av nybakta pepparkakor men saknar tid och/eller lust att baka: Det går jättebra att värma färdigköpta pepparkakor! Ingen märker skillnaden, åtminstone inte på doften ;-) (Funkar även med kanelbullar om man vill få den där hemtrevliga hembakta känslan även resten av året.)

Dagens Twilight-tips: Vet ni att R-Pattz föredrar tjejer - sorry killar - som är starka och mörka och gärna tar första steget? Med andra ord, det är bara att börja gå mot Hollywood! ;-)

/Ulrika

2 kommentarer:

  1. hon (skurken) heter inte Ann Alfabet utan Anna Flabet (tror jag)

    SvaraRadera
  2. Tack för rättelsen kära uppmärksamma läsare! Upptäckte samma sak idag när jakten på skurken fortsatte.
    /Ulrika

    SvaraRadera