tisdag 24 november 2009

Tipsy Tuesday – and the winner is...


... Skriv om och om igen av Ylva Karlsson, Katarina Kuick, Sara Lundberg och Lilian Bäckman, utgiven av XPublishing. Den fick årets Augustpris för bästa svenska barn- och ungdomsbok med utlåtandet: Äntligen! En faktabok som på allvar utmanar, inspirerar och ger hopp till alla som vill läsa och skriva. Författarna ger professionella verktyg och användbar kunskap som förmedlar oerhörd lust att själv skapa. En formfulländad källa till kreativitet. Den finns på bibblan – kom och låna och inspireras till att skriva! (kolla om den finns inne här)

För dig som kanske vill läsa något mer skönlitterärt – varför inte testa en klassiker? En av mina absoluta favoritklassiker är Jane Eyre av Charlotte Brontë. Jag såg filmen häromveckan och tänkte att jag verkligen måste läsa om boken... igen... En helt fantastisk bok för dig som liksom jag är en obotlig romantiker... Med det inte sagt att den inte är spännande. Och du - bli inte rädd för att det är en klassiker... (kolla om den finns inne här)

/Lina

2 kommentarer:

  1. Jag var på Bokäventyret träffar där Jessica använde den och den var jätte rolig!!!

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du gillade den! Jag tycker också att man bli sååå sugen på att skriva när man tittar i den - den är så snygg och inspirerande!!

    SvaraRadera