onsdag 18 augusti 2010

Wordy Wednesday - fådd eller snodd?

Även om det kan vara svårt att tro finns det fler bra bloggar att besöka. Chrib är flitiga gäster på flera av dom, för inspiration och allmänbildning. På bokhora.se har dom just nu en inspirerande enkät-idé som vi helt fräckt har snott/lånat. Orginalet hittar du här. Dagens blogbabe:s svar följer nedan.

1. Bäst i sommar? Nisse Simonsons bok Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra? gav mig både skratt och aha-upplevelser. Om vi bara förstod hur fantastisk vår hjärna är! En bok som definitivt orsakar skrattkramp är Du är en gräslig man, herr Grums! av Stanton. Humor i stil med Roald Dahl och Roddy Doyle.
2. Sämst i sommar? Denise Rudbergs Malin och Henrik. Har redan glömt storyn...
3. Vad har du helst läst på stranden? Ljudböcker och korsord. Måste hålla ett öga på barnen samtidigt!
4. Var har du läst mest? I sängen efter läggdags. Underbart! Läser aldrig i sängen annars, kan inte sluta läsa och det funkar inte så bra när man ska upp och jobba dagen efter.
5. Har du haft något läsprojekt under sommaren som du lyckats/misslyckats med? Har fortfarande inte läst klart Om Jesus av Jonas Gardell. Jag lägger den överst i högen men på nåt mystiskt sätt hamnar den ändå underst!
6. Nämn en ny bok du köpt i sommar: Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann av Jonas Jonasson. Gav den till min mamma men ska försöka knycka tillbaka den i höst.
7. Vad ser du fram emot att läsa i höst?: Sofi Oksanens Utrensning. Hörde henne på radion i somras och blev väldigt nyfiken, både på författaren och boken. Och så hoppas jag så klart få frossa i nya härliga julböcker, kan aldrig få för många!

Imorgon är det dags för nästa blogbabe att besvara enkäten.

/ Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar