fredag 27 januari 2012

Freaky Friday - skriva!

Sportlovet närmar sig och om du inte ska vara freaky i fjällen så kan du göra att ett besök på bibblan, där kan du hitta på allt möjligt skoj! I år har vi den stora glädjen att bjuda in er som är 13-16 år till en skrivarverkstad tillsammans med författare Elin Nilsson den 23 februari kl. 14-16! Elin är en ung författare från Knislinge som kom ut med sin första ungdomsbok "Istället för att bara skrika" förra året . Boken handlar om sextonåriga Andrea som hittar ett mystiskt hotbrev som hennes mamma fått. På något sätt hänger det här brevet ihop med Andreas döda pappa. En bok med mycket spänning och humor!


På skrivarverkstaden kommer Elin att kicka igång era kreativa skrivådror med många roliga skrivövningar. Anmäl er till skrivarverkstaden på 044-136715 eller till mig på e-post cecilia.nilsson3@kristianstad.se .


Vill du veta mer om Elin kan du läsa den här intervjun som bloggen Flaskposten gjort: http://flaskposten.wordpress.com/2012/01/18/flaskposten-intervjuar-elin-nilsson

Det finns fler spännande saker som händer på biblioteken i Kristianstad i vår . Vill du kika i det alldeles färska vårprogrammet hittar du det här!



/Cecilia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar