måndag 23 januari 2012

Miscellaneous Monday - nyfiken på nykomling

Jag har fått nys om en bok med den fantastiska titeln "Du kanske inte vet det, men döden spelar faktiskt inte handboll". Smaka på den!
Boken handlar om Mattias som mot sin egen vilja har blivit utsedd till dödens medhjälpare. Inget kul uppdrag kan man ana. Döden heter Göran(!) och han ser inte ut som man tänker sig utan är en ganska flashig kille. När Mattias får sitt första egna uppdrag är det inte någon lätt uppgift han ställs inför. Han ska hämta den coola och modiga Zahra som älskar musik och skrattar åt livet. Mattias faller pladask för Zahra. Ska Mattias lyckas räddda henne undan döden?

Författarna till boken är två debutanter, Linda Belanner och Fredrik Persson. De träffades på en skrivarkurs och då kom de på att de ville skriva en bok ihop. Läs mer om författarna här.

Boken släpps inte förrän i slutet av april så man får längta ett bra tag innan den dimper ner hos oss här på bibblan. Men den som väntar på något gott...

/Cecilia

2 kommentarer:

  1. Åå jag vill oxå läsa den!!! Verkar skitbra ju! Kan man köpa nu?

    SvaraRadera
  2. Ja, visst verkar den bra?! Boken har inte kommit ut än, kommer först i slutet av april. Så vi får vänta ett litet tag till... Men snart snart finns den på bibblan och i en bokhandel nära dig! :)

    SvaraRadera