tisdag 25 maj 2010

Tipsy Tuesday – jag skriver alltså finns jag, del 2

Apropå detta med att skriva, ja. På sajten vulkan.se kan du fixa din egen bok! Alltså, om du har skrivit något som du vill ha i någon form av bundet format utan att gå (den långa?) vägen genom något förlag kan du ändå få det gjort för en billig peng. Varför inte som den perfekta personliga presenten till någon? På sajten står bland annat följande:

"Alla har något att berätta och dela med sig av. På vulkan.se kan du skapa din roman, kokbok, bloggbok eller släktkrönika mm. [...] Vulkan.se är en webbtjänst som är gratis att använda och hos oss finns det inget köptvång. Vill du beställa böcker är minsta beställningen bara ett enda exemplar. En normaltjock Vulkanpocket kostar ca 120 kr och du har din bok i handen redan efter två veckor. På Vulkan äger författaren äger själv rättigheterna till sitt verk. Något som vi tycker är både modernt och demokratiskt."

Vulkanmedia erbjuder även ett så kallat Distributionspaket för dig som vill att din bok ska bli sökbar hos bibliotek och bokhandlare. Och för dig som vill ha ännu mer finns Vulkan DeLuxe – läs mer om vad det innebär här.

Lycka till med skrivandet!

/Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar