torsdag 16 september 2010

Tittering Thursday - Litteralund


Idag släpps programmet till Litteralund, bokfestivalen för barn och unga i Lund! Vi får väl kalla Litteralund vår "systerbokfestival", eftersom vi har haft ett visst samarbete med dem. Det offentliga programmet för unga går av stapeln den 29-30 oktober, så boka in det redan nu! Gå och lyssna på Johanna Thydell (som även besökte oss i Kristianstad), Lisa Bjärbo, Sonya Sones, norske Björn Sortland eller vampyratförfattaren Justin Somper.

Är du lagd åt det poetiska hållet har du möjlighet att läsa upp dina egna dikter på scen med Daniel Boyacioglu som konferencier. Daniel kommer också att ha en egen föreställning, som enligt programmet blir "en sjudande poetisk performance som med charm, kraft och sylvassa texter sätter fingret på livet."

Årets skrivartävling är redan avgjord, men de tre vinnarbidragen kommer att dramatiseras på Lilla Teaterns scen. Det blir med all säkerhet sevärt! Där finns också en chans för pristagarna i vår novelltävling (äldsta kategorin) att framträda med sina texter. Vi hoppas de tar den chansen, texterna är väl värda att framföras! Läs mer på bloggen imorgon om våra pristagare.

/Magdalena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar